Specijalistička ordinacija Dr Taso

Oralna hirurgija

Oralna hirurgija je grana stomatologije koja se bavi lečenjem tvrdih i mekih tkiva usne duplje.

Oralno hirurške intervencije koje se obavljaju u našoj ordinaciji su: hirurško vađenje impaktiranih zuba (najčešće umnjaka, očnjaka i premolara), hirurško oslobađanje impaktiranih zuba u ortdontske svrhe, uklanjanje vrha korena zuba (apikotomija), uklanjanje frenuluma, operacija viličnih cista, operacija maksilarnih sinusa, podizanje poda sinusa (sinus lift), ugradnja implantata, augmentacija i kompletna pretprotetska hirurgija.

Oralno hirurške intervencije u našoj ordinaciji se izvode na brz i bezbolan način u lokalnoj anesteziji. Kod nekih kompleksnijih intervencija koje traju duže, kao i kod pacijenata koji imaju preterano razvijen strah od stomatologa, intervencije se mogu izvesti uz pomoć anesteziologa - u sedaciji.

Sve intervencije izvodi osnivač specijalističke ordinacije, dr Damir Taso specijalista oralne hirurgije, sa svojim timom.

Ako se desi da vas ostavi I malo duže da sedite u čekaonici, strpljenje se isplati - višestruko će vam uzvratiti. Verovatno je samo čekao omiljenu pesmu od Balaševića kako bi u pravom ritmu brzo i efikasno izveo operaciju. Uostalom, bolje sedeti u čekaonici, nego na stolici, zar ne?