Specijalistička ordinacija Dr Taso

O nama

Damir Taso je završio Stomatološki fakultet u Beogradu 2003. godine. Staž je obavio u Domu zdravlja u Pančevu i na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu kao potporučnik u činu. Ordinaciju Dr Taso osnovao je 2007. godine, tada doktor stomatologije, a sada specijalista oralne hirurgije.

Dr Taso tim danas, jedini u Pančevu vodi dve specijalističke ordinacije - oralno hiruršku i ortodontsku, sa kompletnom rendgen dijagnostikom, nudeći mnogobrojna rešenja u oblasti oralnog zdravlja, od dečije stomatologije i protetike, do najsloženijiih ortodontskih i oralno hirurških intervencija.

Uigran i kompaktan tim iskusnih profesionalaca u svojim oblastima, danas čine četiri doktora i tri stomatološke sestre.

Ordinaciju Dr Taso ORTO V vodi dr Vlastimir Dimitrijević specijalista ortopedije vilica koji zajedno sa stomatologom, dr. Senkom Kratović i stomatološkom sestrom Vesnom Reljin, obavlja sve vrste stomatoloških usluga - od dečije stomatologije, preko konzervativne stomatologije i protetike do najsloženijih ortodontskih zahvata.

Ordinacija Dr Taso NOVA se nalazi u novom objektu, opremljena najmodernijom tehnikom za dijagnostiku i izvođenje najsloženijih hirurških intervencija, koje izvodi dr Damir Taso, osnivač ove specijalističke ordinacije sa dr Milanom Cerovićem, uz asistenciju stomatoloških sestara Milene Stevanović i Katarine Brošćanc.

U okviru objekta, pored ordinacije Dr Taso Nova nalaze se i tri apartmana, u kojima je obezbeđen smeštaj pacijentima koji na intervencije dolaze iz inostranstva.

Za nas kažu da razbijamo strah i tremu uz malo šale (i obaveznu muziku!) posvećeni tome da vam, svojim znanjem I iskustvom, efikasno i bez bola vratimo osmeh na lice.

Dozvolite nam da vam se u najkraćem predstavimo...

Naš tim

Doktor Damir je iskoristio povlašćeni glas u izboru muzike, pa je panonski mornar najčešće na repertoaru. Voli nekad da napravi pauzu, verovatno čekajući inspiraciju, jer kako sam kaže - stomatologija je umetnost.

Od milošte nazvan doktor Vlasto, došao je kod nas iz Kraljeva. Zajednička priča je počela tako što se posle fakulteta dobrovoljno prijavio na služenje vojnog roka u školu rezervnih oficira, koju završava kao drugi u klasi - sedma klasa trening centra sanitetske službe. Puno voli da čita SF, a najviše J. R. R. Tolkina kao i J.R.R. Martina. Omiljen je među decom, jer priča dobre priče.

Dokorka Senka se posle završenog fakulteta u Podgorici, priključila timu da završi pripravnički staž u ordinaciji. Unela je mladalačku energiju u tim. Sve radi sa lakoćom i uz osmeh, a zbog neposrednog odnosa, ubrzo su je zavoleli i svi pacijenti. Slovi za nekog ko pravi najbolji džin tonik, posle napornog radnog dana dok traje brifing za naredni.

Sestra Milena, iako desna ruka doktora Damira, zapravo mu prilikom intervencija uglavno stoji sa leve strane i asistira na svim hirurškim intervencijama. Osim što asistira, sa lakoćom kooridinira rad cele ordinacije i pomaže da sve teče glatko - vodi brigu da svim pacijentu budu primljeni u ordinaciju.

Sestra Vesna slovi za ozbiljnog profesionalca, blage naravi koja širokog osmeha dočekuje pacijente. Uvek pažljivo prati doktora tokom intervencija, pa tačno zna šta je sledeće u proceduri da pomogne i asistira što god zatreba.

Doktor Milan se poslednji prdružio timu, nežnog karaktera i kažu - lake ruke. Veliki obožavalac Betmena i treninga, a iz čučnja može da digne sto kilograma.